Vårt företag

Solgläntan – tidlös känsla för stil

Många trender har kommit och gått sedan 1989, då vi välkomnade våra första kunder till den ursprungliga Solgläntanbutiken i Haga. Men trots stilarnas skiftningar har vår filosofi bevarats: vi vill erbjuda våra kunder klassisk stil, med en modern touch.

Kvalitet är vårt ledord och tillsammans med vår önskan att bjuda på personlig service, är det vad våra trogna kunder lärt sig att uppskatta. I vårt sortiment finns inredningsprodukter och möbler från ledande designers och tillverkare, svenska såväl som europeiska.

 

Vi slår vakt om tradition men älskar samtidigt nytänkande och spännande material. I butiken finner du allt från kläder och tyger till soffor och bord i betong. Vi förmedlar även sömnads- och tapetsörstjänster.

 

”Mode bleknar bort, men stil är evig”, slog designikonen Coco Chanel fast, och det är i denna anda som Solgläntan verkar. Vi har märken och kollektioner som är klassiska med fin och hållbar kvalité.

 

Sedan 2006 finns vi i nya lokaler på Skårsgatan. Vi får fortlöpande in nya produkter som kan förgylla ditt hem, så titta ofta in på vår hemsida eller i vår butik.

 

Varmt välkommen…